Mihai Pătru, primar Ocnele Mari - Copie   Mihai Pătru, primarul orașului Ocnele Mari, a  precizat într-un interviu pentru revista noastră că cele două ștranduri cu apă sărată  din Ocnele Mari și Ocnița, vor putea primi  turiștii dornici de bălăceală sau tratament, începând cu 1 iunie.

Cele două ștranduri sunt concesionate de către primărie unor agenți economici care se ocupă de întreținerea acestora pe tot sezonul estival.

Tot spre concesionare vor fi date și chioșcurile construite special de către primărie la standul Ocnele Mariintrarea către ștranduri, agenților economici care vor dori să își desfășoare aici  activitatea.

De asemenea, și autoritățile locale din Rm Vâlcea, au transmis că Ștrandul de la Ostroveni va fi deschis publicului larg, tot pe 1 iunie, odată cu începerea sezonului estival.

Mircia Gutău - Copy   Primarul Mircia Gutău ( foto) a ținut să precizeze că facilitățile vor fi tot ca cele de anul trecut şi anume, pensionarii şi copiii din Rm Vâlcea,  vor avea acces gratuit la ștrand, iar prețurile pentru celelalte categorii de persoane vor fi la fel, destul de acceptabile pentru toată lumea. .

În luna martie a acestui an, Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea a organizat o licitaţie publică cu strigare pentru închirierea barurilor şi a terenurilor de sport de la Ştrandul Ostroveni. Este vorba despre două baruri tip strand ostroveni 1.jpg„ciupercă” în suprafaţă de 64 mp, respectiv 124 mp şi terenurile aferente, precum şi de două terenuri de fotbal, un teren de tenis şi amenajările aferente pe o suprafaţă totală de 5.060 mp. Edilul Gutău a anunţat că procedurile de licitaţie au fost finalizate, fiind deja încheiate contracte pentru închirierea spaţiilor bazei de agrement Ostroveni pentru o perioadă de 10 ani.

Georgiana Raicu

Reclame