crimă spital 2Se pare că nenorocirile se țin lanț în județul Olt. După ce în urmă cu două luni, iubita unui polițist l-a împușcat în cap, un infirmier a ucis o asistentă și apoi s-a sinucis, iată că o nouă crimă, petrecută sâmbătă dimineața, zguduie întreaga comunitate din  județul Olt.

Ionaș Florică de 45 ani,  din localitatea Brastavățu, care locuia cu mama sa în vârstă de 72 ani, fiind întreținut de aceasta, i-a curmat zilele într-un acces de furie, a incendiat casa, apoi s-a năpustit asupra unei vecine, de 66 ani,  înjunghiind-o și pe aceasta cu mai multe lovituri de cuțit.

Furia bărbatului nu s-a oprit aici și a intrat în curtea altei femei, rudă cu el, cu aceleașiambulanta-urgente-1 gânduri criminale. Aceasta văzându-l cu două cuțite în mână, s-a baricadat în casă, iar criminalul s-a enervat și mai mult și a încercat să se sinucidă, însă înțepăturile au fost superficiale.

Despre el, vecinii spun că este o persoană dificilă și toți se tem  de reacțiile sale.

Vecina bărbatului, în vârstă de 66 ani, care a suferit răni multiple, se află în stare gravă, fiind transferată de la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Caracal, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Criminalul a fost  transportat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt la CPU Caracal, unde i-au fost cusute  rănile pe care şi le-a provocat în încercarea de a-şi pune capăt zilelor.

Cazul a fost preluat de procurorii olteni, bărbatul fiind cercetat pentru  crimă și vătămare corporală gravă și dacă va fi găsit vinovat, va petrece mulți ani în închisoare.

Vom reveni cu amănunte.

Georgiana Raicu

 

Reclame