coral-mineNu este deloc ușor să îți menții sănătatea după o anumită vârstă, întrucât aceasta se degradează odată cu trecerea timpului, iar organele nu mai funcționează corespunzător. În ficat se acumulează grăsimi, iar acest lucru duce la apariția mai multor boli. Stresul, grijile zilnice, mâncarea din ce în ce mai proastă din cauza, ne fac deseori să ne întrebăm de ce avem unele simptome Nu mai vorbesc despre paraziții din tot organismul, unii cunoscuți alții mai puțini, care pe lângă faptul că îți distrug organul în care s-au instalat, elimină toxine în corp.

Crescută în primii ani ai vieții la țară, alături de celelalte trei surori mai mici, am mâncat tot ce a fost proaspăt și curat. Acest lucru a sta la baza faptului că nu am avut niciodată probleme cu sănătatea, poate doar mici răceli sau o durere de dinți.structura apei cu pliculete de coral

Tot metabolismul mi-a fost dat peste cap în 2011 când, din cauza unui stres puternic am făcut primul infarct miocardic. A fost la un pas să mor și numai o minune a făcut să ajung la timp la spital, unde mi s-au făcut procedurile de resuscitare.

Când mi-am revenit am simțit că renasc și că va trebui să uit tot ce mi-a provocat această stare.  Din păcate, tratamentul pentru  stabilirea  ritmului cardiac( Ritmunorm  sau Cordarone), ce mi-a fost recomandat de medicii cardiologi,  mi-a declanșat glanda tiroidă și în doi ani, de la 65 de kg am ajuns la 90!

Am încercat tot felul de cure de slăbire, dar n-au avut efect, am mers pe jos, dar oboseam și de atunci am mai avut alte trei  preinfarcturi.

Alina MoțocÎn urmă cu doi ani am descoperit Conceptul de sănătate al Companiei Coral Club Internațional,  ceva minunat care mi-a schimbat viața, atât mie cât și soțului meu.

Primele care ne-a vorbit de el au fost Alina Moțoc ( foto) și Delia Cruceru, ambele asistente la SJU Slatina, doi dintre pionii principali ai cabinetului Coral din Slatina. Atunci am înțeles că tratamentul eficient al fiecărei boli este să fie tratată cauza și nu efectul.  Tot atunci am cunoscut pe doctorița Doinița Stănescu de la Craiova, care, după ce mi-a făcut o diagnoza computerizată a corpului, mi-a spus că am o grămadă de paraziți, lipsă de anumite vitamine și minerale și pentru început aș avea  nevoie de o detoxifiere serioasă. Mi-a prescris un tratament naturist de la  Compania Coral Club, și, pentru ca tratamentul să aibă efect, trebuia să mă hidratez cu cel puțin doi litri de apă alcalină pe zi. Și cum în natură este foarte greu de găsit apa pură, Compania Coral Club ne ajută cu pliculețele de Coral Mine care conțin peste 70 de minerale ce filtrează apa și o aduc în stare pură, alcalină.

„Coral-Mine” este un produs natural fabricat în Japonia din coralul de apă adâncă 20622052_940226832785185_4229301019176358601_nscleractinia, care creşte în Marea Japoniei, lângă insulele Okinawa şi Tokunoshima. Coralul este o substanţă unică, în care, timp de peste 500 de milioane de ani de existenţă s-a consolidat armonia perfectă între lumea animală, vegetală şi cea minerală.

Prin interacţiunea cu apa, mineralele din săruri trec în apă, conferindu-i proprietăţi benefice, care contribuie la atingerea unui nivel optim al pH-ului, reglarea tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac,  profilaxia osteoporozei, artritelor, creşterea elasticităţii muşchilor, refacerea structurii ţesutului osos şi cartilaginos.
De asemenea, Coral Mine poate regla activitatea rinichilor, sistemului digestiv și îmbunătățește aspectul tegumentelor.

După tratamentul oferit care a durat aproximativ șase săptămâni, am urmat ColoVada, un program de detoxifiere și dezintoxicare cu patru zile de post, în care am luat decât apa îmbunătățită cu Coral Mine, vitamine și nutrienții necesari pentru a nu strica echilibrul organismului. Medicii recomandă ColoVada  de două ori pe an ca și postul creștinilor înainte de Paște și de Crăciun.

În urmă cu aproape o lună am făcut din nou biorezonța, de data aceasta cu un aparat mult mai performant, la prof. Octavian Gruioniu de la Pitești, venit la Slatina special pentru a acorda consultanță la Cabinetul Coral Club. Totul a ieșit foarte bine fără paraziți, fără toxine, hidratată corespunzător, mai rămâne doar refacerea completă a glandei tiroide.

Eu am deja trei  ColoVada și mă simt foarte bine. Nu am mai avut niciodată probleme cu inima, mă hidratez cu apă alcalină, am scăpat de câteva kg, musculature fermă, iar pielea îmi este întinsă și strălucitoare,  fapt remarcat de cei care mă cunosc și care-mi spun că arăt cu 10 ani mai tânără.

De-a lungul timpului am întâlnit tot felul de produse naturiste însă niciunul nu lucra la cauza bolii precum produsele de la Coral Club, ci doar la efect. Din acest motiv am mare încredere în conceptul de sănătate de la Compania Coral Club, concept pe care-l recomand tuturor celor care au probleme de sănătate. Indiferent de boală, trebuie să vă hidratați cu apa pură, alcalină pentru că numai așa puteți însănătoși celulele bolnave.

Sunt foarte multe de spus despre acest concept, dar voi reveni cu un alt articol despre beneficiile produselor naturiste de la Compania Coral Club

Georgiana Raicu

Reclame