DSCN9490Se spune că ”omul sfințește locul”, că prin acțiunile lui, efectuate de pe poziție decizională, trebuie să influențeze și să îndulcească viața celor care și-au pus speranțele în el. Primarul comunei Stoenești, Gheorghe Dumbravă, a înțeles foarte bine acest lucru și a acționat în consecință. Aflat la cel de-al doilea mandat, Gheorghe Dumbravă își dorește ca la finalul acestuia, problemele comunei sa fie rezolvate în proporție de peste 80 la sută. „Suntem pe drumul cel bun din punct de vedere al canalizării și introducerii apei potabile în localitate. Luna trecută, mai exact pe 14 iunie, am semnat un contract de 2,5 milioane euro pe măsura 7.2: alimentare apă și canal în cele 5 sate din Piscu-Mare, cu sursa noastră de apă. Până în momentul de față, noi am luat apă din comuna vecină, Bărbătești și pe această cale doresc să-i mulțumesc colegului meu pentru înțelegerea de care a dat dovadă și sprijinul acordat în toată această perioadă. Undeva în toamnă, sper ca această investiție să fie finalizată”, ne-a declarat primarul Gheorghe Dumbravă.

O altă problemă care s-a aflat pe masa de lucru a primarului Gheorghe Dumbravă și care a

Primaria Stoenesti, Valcea
Primaria Stoenesti, Valcea

fost dusă la bun sfârșit, este realizarea nomenclatorului stradal. „Am pregătit și am finalizat nomenclatorul stradal. Era o problemă priorotară pe care am găsit-o încă de la preluarea primului mandat ca primar. Acum am reușit să o rezolv. După Ziua Comunei, locuitorii vor primi plăcuțele cu numerele caselor, iar noi vom monta indicatoarele cu denumirile străzilor. Era un coșmar când oamenii aveau nevoie de ambulanță pentru că trebuia pierdut timp prețios pentru a explica cu lux de amănunte locația unde de află persoana aflată în dificultate”, ne-a mai spus primarul Gheorghe Dumbravă.

Gheorghe Dumbrava
Gheorghe Dumbrava

Chiar dacă din partea forurilor administrative județene nu primește sprijin concret, primarul comunei Stoenești își continuă munca titanică pentru a duce la bun sfârșit toate planurile și a-și respecta promisiunile făcute cetățenilor localității al cărui edil a ajuns cu un procent de 94 la sută, cel mai bun procent din țară.

La Stoenești a fost ales omul și nu partidul, lucru pe care ar trebui să-l știe și reprezentanții principalelor instituții administrative din județ, cei care împart, de cele mai multe ori, pe criterii politice, fondurile venite de la Guvern.

Mai multe amanunte la VGtv Valcea http://www.vgtvvalcea.cabanova.com

Redactor/ reporter Andreea Corina Sima, op. Imag. Editare si montaj, ing. Viorel Raicu

Reclame