ajofm oltPotrivit unui comunicat de presă emis de AJOFM Olt, Danemarca oferă nu mai puțin de 60 de locuri de muncă sezonieră în agricultură pentru muncitori necalificați.

Cei care vor fi selectați vor merge la cules de căpșuni, mazăre și cartofi, în ferme specializate.

Durata contractului se va desfășura pe parcursul mai multor serii. Astfel că, prima serie va fi din 4 iunie până la 1 septembrie, o altă serie va fi între 7 iunie până la 1 septembrie, cea de-a treia serie va fi între 11 iunie și 1 septembrie, iar ultima serie se va desfășura între 15 iunie și 1 septembrie.

Plata muncii este în funcție de cantitatea recoltată (la kilogram). Se plătesc 0,65 euro brut/kg capsunaricules de căpșuni și mazăre; 1,3 euro brut/lădița de cartofi mari sortată (conține 10 pungi a câte 1 kilogram), 2 euro brut/lădița de cartofi medii și mici sortată – pentru femei; 10,4 euro brut/oră pentru bărbați care vor lucra în câmp la scoaterea cartofilor; se acordă bonus de 12,5% – bani de concediu.

Cazarea se asigură în rulote rezidențiale de câte 4 persoane, în camere cu 2 paturi separate, dotate cu bucătărie și baie la fiecare rulotă în parte.

Vor fi selectate persoanele care să aibă vârsta de minim 18 ani, să aibă putere de muncă și motivație și nu trebuie să cunoască o limbă străină.

Din cauza condițiilor de cazare, angajatorul preferă să angajeze femei și/sau cupluri.

Cei care doresc să participe la preselecție pot trimite CV-urile, întocmite în limba română, la adresa de e-mail: cipi_mimi_26@yahoo.com, până la data de 15.06.2017.

Pe site-ul ANOFM, la adresa http://www.eures.anofm.ro sau la A.J.O.F.M. OLT, str. Prelungirea Crişan, nr. 2, Compartiment EURES, telefon: 0249/411002, puteți obține toate informațiile necesare.

Georgiana Raicu

Reclame