Gh DuduialăMoștenitor și deficitar continuator al PCR, PSD-ul crede că poate să ne convingă că binele uman trebuie sa rezulte dintr-o ideologie politică justă, știința unică, posedată doar de omul politic superior precum doctorul Bacalbașa, căruia toate lucrurile lumii trebuie să i se supună.

Politicieni ca dânsul și senatorul Nicolescu sunt unicii oameni ai adevărului și binelui care stau cu ochii atintiti asupra viitorului. De aceea, ei si numai oameni ca ei pot conduce turma umană spre idealul comunist pe care realitatea istorică la demonetizat. Este nevoie la un nou apel la memorie pentru a înțelege că marxismul zilelor noastre este un sistem răsturnat ce s-a impus poporului sub amenințarea cu tancurile sovietice prin falsificarea alegerilor din 1946, când PNȚCD căștiga cu peste 75%.

Este revoltator ca după șaptezeci de ani să mai existe oameni politici care reîncălzesc ciorba învrăjbirii și ura împotriva unui partid istoric precum PNȚCD și să manifeste public opțiuni personale revanșor de lichidare fizică într-un regim democratic și liber. Nimic nu este întâmplător dacă nu amintim că primul guvern comunist a fost condus tot de un „doctor” ca domnul Bacalbașa, care încă din primii ani a trecut la epurări masive și a ajuns la cifra de 800 de mii de români torturați și omorâți în temnițele comuniste după lungi perioade de tortură și chinuri inimaginabile. Milioane de deținuți politici au fost arestați fără vină și trimiși în colonii de muncă silnică. Trebuiau reeducate valorile adevăratele ale neamului. Dacă am presupune, prin absurd, că 18486097_10213167828895375_7718628426095627948_nafirmațiile unor ariviști de tipul celor doi indivizi ar fi adevărate și PNȚCD acuzat de moartea a 11 mii de țărani la răscoala din 1907, ce ne poate convinge că această cifră poate fi comparabilă cu cifra de 800 de mii, din care cele mai multe victime sunt valori spirituale inegalabile în timp și care sunt deja consemnate într-un memorial al durerii ca document istoric ce va rămâne în memoria publică, ca cea mai mare crimă a istoriei neamului ce nu trebuie să se mai repete. Din epoca comunistă pe care acești domni sunt pregătiți să o apere cu arme de foc, istoria a reținut doar două momente: industrializarea socialistă a țării până la sfârșitul anului 1989 și dezindustrializarea capitalistă făcută după principiul „eu te-am făcut, eu te omor!”.

Astăzi sunteți voi la putere dragilor, dar totul din jurul vostru vă contrazice. Voi continuați să stăpâniți prin frică și minciună într-un climat de incertitudine și nu ezitați să acționați și faceți orice pentru lepădarea de lume a tot ce poate fi omenesc. Dacă imaginația unui partid social-democrat zboară astăzi spre acțiuni de suprimare fizică a adversarului politic, vă întreb și eu domnilor: dacă pe cei ce îi iubim trebuie să-i omorâm, ce trebuie să le facem celor pe care-i urâm?

Gheorghe Duduială

Reclame