page 2Linia de autoservire a Complexului Cleopatra din Mamaia este una dintre cele mai frecventate unităţi de profil de pe întreg litoralul românesc. Turiştii, dar şi constănţenii aleg să vină aici pentru că, indiferent că doresc un mic dejun, un  prânz sau o cină, găsesc produse proaspete, excelent preparate. Bucătăria cu specific românesc, sortimentele pescăreşti, din peşti de Dunăre, lacuri sau din Marea Neagră, racii şi salatele de fructe de mare sunt pe placul tuturor.
Turiştii se simt bine pe terasa de la Cleopatra. Spaţiul este generos – capacitate 500 de locuri -, iar berea, mereu la rece. La Complexul Cleopatra, turiştii se şi distrează de minune. În jurul meselor de biliard, de tenis, a jocurilor electronice pentru copii, flipperelor sau aparatelor de poker pentru adulţi, se strâng ciorchine turiştii, mai ales că programul de funcţionare în  această sală este non-stop.

page 6

Complex Cleopatra, reprezentan de SC Mamaia 2000 SRL a primit in data de 21 aprilie la Paris Premiul International Star for Leadership in Quality Award, la cat. GOLD, pentru merite deosebite in domeniul afacerilor, perseverenta in rezultte de varf in calitatea serviciilor oferite.Toate aceste rezultate sunt raportate la criteriile sistemului de management total al calitatii QC 100.

De Complexul Cleopatra apartine Clubul Sportiv Cleopatra-Mamaia care are mai multe ramuri de sport, printre care se numara: Rugby, Oina, Sah si multe altele.

Complexul Cleopatra din Mamaia, aflat în partea sudica a stațiunii, lânga Teatrul de Vara, Radio Vacanța, Hotel Dacia și Complex Comercial Perla,vă așteaptă începând cu Minivacanța de 1 Mai,  cu mâncăruri ieftine și proaspete preparate în bucătăria noastră!

 Pentru rezervări puteți suna la  telefon +40 (0)730 664 396, mail: hotelcleopatra@thrmareaneagra.ro, Vasile Chirondojan.

 

Reclame