acesti-paraziti-te-mananca-de-viu-si-produc-cancerBine v-am găsit, dragi cititori ai revistei noastre!

În acest articol o să vă relatez despre acțiunea nocivă a paraziților din corpul nostru, paraziți despre care, cei mai mulți dintre noi nici măcar nu pot să-și imagineze.

Institutul Național de Boli Parazitare a descoperit o nouă cauză a halitozei (gură urât mirositoare): infestarea. Un studiu recent finalizat arată că produsele reziduale ale paraziților sunt toxice și creează un teren propic
e pentru bacteriile proteolitice din stomac. Acesta este motivul pentru care persoanele infectate cu paraziți au respirația urât mirositoare.paraziti9

Potrivit dr. Dr. Mihai Petrescu, directorul Institutului Național de Boli Parazitare, până în urmă cu câțiva ani, comunitatea medicală a crezut că respirația urât mirositoare se formează în cavitatea bucală. Cu toate acestea, studii recente au indicat faptul că problemele de stomac și de ficat (care sunt întotdeauna prezente atunci când suntem infestați cu paraziți) cauzează și ele respirație urât mirositoare. Oamenii de știință au raportat, de asemenea, că acest aparent „simptom normal” nu ar trebui să fie ignorat. Infestarea conduce la apariția aproape a tuturor bolilor grave din corpul uman.

,,Personal, am încredere în rezultatele cercetării care a fost efectuată în cadrul Institutului nostru. Respirația urât mirositoare atât de des întâlnită poate ascunde, de fapt, o boală gravă. Aproximativ 92% din decesele umane sunt cauzate de infecțiile parazitare. Și nu este vorba doar despre decese din cauza unor boli. ”spune doctorul.

cum-sa-scapam-de-viermii-si-parazitii-intestinali-cu-un-singur-ananasDoctorul precizează într-un interviu că este o mare greșeală – să presupunem că paraziții sunt doar viermi. Există o mare varietate de paraziți care trăiesc în diferite organe ale corpului. Și ei provoacă diverse probleme. Cât privesc viermii intestinali și aceștia sunt foarte periculoși. Ei distrug literalmente intestinele, cauzând descompunerea acestora și, în cele din urmă, decesul. Chiar și viermii sunt destul de dificil de localizat și de distrus.

Alături de aceștia, există mii de paraziți, care pot trăi în ficat, inimă, creier, plămâni, sânge, și stomac. Și aproape toți sunt mortali. Unii dintre ei încep imediat să acționeze agresiv și să distrugă organismul. Alți paraziți trăiesc neobservați până când numărul lor devine atât de mare încât organismul nu le mai poate rezista și persoana decedează. În același timp, pot spune cu toată încrederea că, practic, toată lumea este infestată cu paraziți. Problema este că majoritatea acestora sunt extrem de dificil de detectat. Iar atunci când consecințele unei infecții parazitare devin vizibile, specialiști încearcă să le elimine. Chiar și în timpul unei autopsii, sunt necesare teste speciale pentru a detecta paraziții. Sau, cel puțin, în cele mai multe situații.guinea1

Există mii de paraziți care pot trăi în ficatul, creierul, plămânii, sângele, stomacul nostru. Și aproape toți sunt mortali. De obicei, totul începe cu binecunoscuta respirație urât mirositoare.

Poate că nu bănuiți acest lucru, dar probabilitatea ca în interiorul vostru să trăiască paraziți este de 97-98%. Aceștia pot fi localizați oriunde – în sânge, intestine, plămâni, cord și creier. Paraziții vă mănâncă, efectiv, din interior, otrăvindu-vă în același timp sângele. Prin urmare, există foarte multe probleme de sănătate care pot scurta viața cu 15-25 de ani. Nici nu voi menționa problema decesului subit, care este asociat, de obicei, efectelor paraziților asupra organismului uman.

coral-mineSpecialiștii de la Compania Coral Club au descoperit demult soluția deparazitării organismului uman și se numește „ParaFight”. Acesta este un produs antiparazitar cu spectru larg de acţiune. Compoziţia produsului este alcătuită din plante cu acţiune antihelmintică, care oferă organismului ajutor benefic şi optimizează funcţiile tractului gastrointestinal.


Extractul din pericarp şi frunze de nuc negru reprezintă o sursă de tanine, acizi organici, cumarine, glucozide, flavonoizi, ulei eteric, vitamine (C, B1, P), săruri minerale şi cel mai important, juglon, care se regăseşte în pericarpul de nuc în cantitate mai mare faţă de frunze şi alte părţi ale plantei. Juglonul inhibă în mod activ acţiunea bacteriilor patogene, a ciupercilor din specia Candida, contribuie la îmbunătăţirea funcţiei intestinale antiparazitarşi asigură, astfel, formarea unui scaun moale. Flavonoizii şi taninele relaxează musculatura netedă, reduc iritaţia şi inflamaţia mucoaselor şi contribuie la procesul de  refacerea al acestora.

Vetricea este sursă de ulei eteric, ale cărui principale componente sunt tujonul, camfenul, camfora, tujolul, borneolul, pinenul, flavonoizi, acizi fenolcarbonici etc. Aceste componente ale uleiului eteric exercită acţiune paralizantă asupra giardiei, ascaridelor şi oxiurilor, care parazitează  diverse organe, inhibă înmulţirea acestora şi reduc acţiunea toxică asupra organismului.

Rădăcina de genţiana este unul dintre antihelminticele naturale eficiente. Genţiopicrina din compoziţia plantei are capacitatea de a bloca în fază incipientă de dezvoltare activitatea vitală a unuia dintre cei mai periculoşi paraziţi: tохосаrа canis, care afectează plămânii, ficatul şi ochii, determinând frecvent apariţia gastritelor şi alergiei puternice.

Cimbrul comun este o sursă de timol, cu acţiune benefică  în special împotriva helminţilor exotici anchilostom şi necator, precum şi împotriva helmintului tricocefal, care parazitează în intestinul gros al animalelor de casă.

Chimenul negru intensifică forţele de protecţie ale organismului şi ajută în cazul celor mai diverse afecţiuni ale sănătăţii, inclusiv în infecţii parazitare.

Scoarţa de ulm alb, salvia, măghiranul completează compoziţia antihelmintică a produsului cu proprietăţi antiinflamatoare, spasmolitice şi astringente. Acest complex vegetal conţine substanţe tanante, catehine, flavonoizi, care combat meteorismul, senzaţia de greutate în stomac, minimizează procesele de putrefacţie şi fermentaţie la nivelul intestinului.

Până la întâlnirea noastră din numărul viitor, vă urez să aveți o săptămână excelentă și nu uitați că la Coral Club găsiți soluții pentru toate probleme dv.!

Alina Moțoc

Reclame