Sănătate- Reclamă

CONCEPT DE SANATATE IN 4 PASI

Colo_Vada_Plus_sostav_1Bine v-am regăsit, dragi prieteni ai rubricii de sănătate și ai revistei noastre!

Așa cum v-am promis, în numărul trecut, vă voi prezentat o nouă metodă naturistă de la Compania Coral Club, pentru păstrarea sau redobândirea sănătății dumneavoastă.

Ce îți poți dori mai mult decât să fii sănătos, să rămâi tânăr cât mai mult timp, pentru a fi util celor dragi ție? Lăsând la o parte melancoliile, în acest număr v-am promis o descriere a pasului 2 a conceptului de sănătate promovat de compania Coral Club, acesta fiind: Curățarea organismului.Н-500

Știați că helminții, toxinele, reziduurile prezente în organismul nostru reprezinta o problema importantă, de multe ori ignorată de fiecare dintre noi? Conform datelor OMS, infestările cu paraziți afectează aproape 95% din populație, indiferent de nivelul de viață. Aceasta statistică este valabilă pentru toate țările, indiferent de nivelul lor de dezvoltare.

Potrivit acelorași surse, 80% din toate afecțiunile existente, pot fi o consecință a încărcării organismului nostru prin consumul de alimente de proastă calitate, a apei clorinate de la robinet, prin intoxicația cu gazele de eșapament și, nu în ultimul rând, sedentarismul.

rbc-life-microhydrin-plus1Toți factorii enumerați mai sus, reprezintă cauza acumulării în organismul nostru a unei mari cantități de substanțe toxice, care au impact negativ asupra sănătății noastre. Ei bine, un organism adult poate acumula în intestine până la 20 Kg de reziduuri, iar al unui copil de până la 10 Kg. Înficoșător, nu ?

Reziduurile neeliminate și toxinele influențează negativ procesele de schimb celular, modifică balanța oxido-reducatoare, încetinesc producția de energie metabolică necesară pentru o bună activitate fizică și intelectuală, favorizează înmulțirea rapidă a bacteriilor patogene, scade activitatea sistemului nervos, endocrin, imunitar, asimilarea de vitamine, practic murim încet și sigur.

În cazul apariției unei afecțiuni, organismul nu poate lupta singur, are nevoie de medicamente, care aduc beneficii incontestabile, dar care, în cazul utilizării necontrolate, pot produce efecte adverse.

Alina Moțoc
Alina Moțoc

Având în vedere toate acestea, se recomandă pentru îmbunatățirea sănatății, două programe de deparazitare și curatare a organismului pe an.

Despre programele de detoxifiere promovate de compania Coral Club, v-am vorbit în urma cu două săptămâni. O să vă reamintesc doar produsele de deparazitare, antihelmintice precum Parafight, Coral Black Walnut, Lax-max.

În ceea ce privește programul de detoxifiere Colo Vada, efectele se văd după terminarea acestuia, obținându-se resetarea pancreasului, îmbunătățirea funcției hepatice, curățărea colonului. Totodată dispar problemele de constipație, reglarea ciclului menstrual, iar cupluri infertile au avut copii, după acest program.

Vă rog sa meditați puțin la importanța detoxifierii, iar eu vă dau întâlnire săptămâna viitoare, pentru a vorbi și despre alimentarea organismului.

Pe curand…

Alina Moțoc

Reclame