coral-mineBine v-am găsit, dragi prieteni !

În numărul de săptămâna aceasta,vă voi prezenta cel de-al doilea pas al conceptului de sănătate promovat de compania Coral Club.

Acesta, este un program unic, pe etape de detoxifiere și dezintoxicare a organismului, după hidratarea corectă, cu apă alcalină. Se recomandă ca înainte cu două săptămâni de începerea acestui program, să se bea apa alcalină, cu pliculețul de coral și antioxidanții Microhidryn sau H 500.

Componentele vegetale selectate cu atenție, permit eliminarea rezidurilor și toxinelor acumulate în organism.

Acest program este calculat pentru 14 zile și include trei etape, aflate în deplină armonie cu funcțiile tipice ale organismului și nu creează discomfort pentru un mod de viață obișnuit.

Programul COLO VADA PLUS, este o metodă eficientă de creare în organism a unui mediu intern sănătos, pe calea eliminării rezidurilor din tractul digestiv, din colon și din organism, în ansamblu.

Prima etapă: PREGATIREA-durează 7 zile

A doua etapă: CURATIREA-dureaza 4 zile

A treia etapă: REFACEREA-dureaza 3 zile

PREGATIREA. Din ziua 1 până în ziua 7, sunt destinate 14 pliculețe nr.1, fiecare pliculeț conținând 10 tablete și capsule, care se iau câte unul dimineața și unul seara, la masa. Dacă scaunul devine prea fluid, se ia o singura tabletă de ,,Cascara Sagrada” pe zi.

În aceasta etapă, organismul se pregătește de curățire, iar substanțele toxice sunt eliminate și transferate în intestinal gros. În pliculețe se găsesc substanțe nutritive,iar funcționarea organismului se normalizează, este asigurat suportul energetic și nutritiv pentru acesta, în fiecare zi.

CURĂȚIREA. Durează 4 zile, din ziua a 8-a până în ziua a 11-a inclusiv. Pentru cea de-a doua etapa a programului, sunt destinate 8 pliculețe nr. 2, cu câte 8 tablete și capsule precum și 16 pliculețe cu pulbere de caolin și lecitină. Pliculețele cu tablete și capsule se iau de 2 ori pe zi, dimineața și seara, iar pliculețele cu pulbere la fiecare 3-4 ore.

În cele 4 zile nu se consuma nici un fel de hrana, cu exceptia sucurilor, a ceaiurilor usoare din plante și a apei plate, cu pliculețul de coral și capsula de antioxidant.

În stomac, praful se umflă și dispare senzația de foame.

Se bea minim 1 pahar de apa între prafurile administrate. De precizat, că pliculețul cu praf se toarnă într-un pahar cu apă sau suc rece de fructe, se amestecă bine și se bea rapid, apoi se mai bea 1 pahar cu apă.

În etapa a 2-a are loc curățirea tubului digestiv pe baza puternicei umflări a prafului Colo Vada și a formării unei mase gelatinoase care va îngloba o mare cantitate de resturi alimentare învechite.

Drept rezultat, materiile fecale pot fi ușor eliminate din organism. Caolinul absoarbe toxinele într-o cantitate de 40 ori mai mare decât propria cantitate, desprinzând substanțele întărite și acoperite de mucoasa de pe pereții tubului digestiv. Să vedeți la colposcop un colon după programul ,,Colo Vada”. Este absulut fantastic !

REFACEREA. Durează 3 zile, respectiv din ziua a 12-a pâna în ziua a 14-a. Pentru aceasta etapă sunt destinate 6 pliculețe nr.3, cu 8 tuburi și capsule. Dacă tubul digestiv se suprasaturează și funcțiile acestuia sunt slăbite, atunci programul nr. 2 ,,COLO VADA PLUS”, se repetă la fiecare 2 luni.

În celelalte cazuri, pentru a asigura funcționarea normală a sistemului digestiv, se recomanda folosirea programului de 2 ori pe an. Discuțiile pot continua foarte mult pe aceasta temă.

Concluzia finală este că în organism se produc îmbunătățiri substanțiale,iar noi ne simțim mai energici, mai linistiti, ne odihnim mai bine.

Mai multe amănunte puteți afla la telefonul redacției sau pe adresa de e-mail motocalina@yahoo.com, Să aveți o săptămână cât mai reușită și nu uitați: Sănătatea vă aparține!

Alina Moțoc

Reclame