DSCN2288
,, Dinicu Golescu” Câmpulung

Echipa pregătită de Dan Oprescu FC Olt Slatina, a avut meci în deplasare, sâmbătă 10 octombrie , cu CN ,,Dinicu Golescu”, echipa Câmpulungului, partidă încheiată cu un scor de egalitate 0-0.

Echipa olteană se află pe primul loc din Ligii a III-a și are toate șansele să jungă în liga a II.

DSCN2283
FC Olt Slatina

CN Dinicu Golescu Câmpulung a înregistrat, în cele șase meciuri, cinci victorii şi o remiză.

Formaţia argeşeană are în componenţă jucători cu experienţă la nivelul ligilor superioare, ca dealtfel și echipa slătineană, fapt demonstrat până la sfîrșitul partidei care s-a terminat la egalitate, dacă e să nu ținem cont de arbitrii care au fost părtinitori în ceea ce-i privește pe argeșeni.

DSCN2293Gazdele au intrat în teren cu : Tănase, Miloși, Burghel, Mahu, Ion, Sancu, Băduleanu, Ovidiu Stan, David, Voicu și Cotigă.

Rezerve: Ene, Luca, Jenaru, Haidău, Raț, Turnescu, Cristian Anghelina

Antrenor: Ovidiu Tică.

FC Olt Slatina a prezentat următorii 11 jucători: Nuno Claro, Mincă, Gherghe, Dinu, Ștefan, Precup, Șcheau, Popa, Rogoveanu, Ionescu, Bălan. Rezerve: Andrei Preda, Ion Preda, Bălșanu, Mihaiu, Stancu, Chira, Achim. Antrenor: Dan Oprescu. Din păcate, din echipa lui Oprescu au lipsit patru jucători importanți, respectiv Covalschi, Giurcă și Verdeș care sunt accidentați, iar Anghelina esteDSCN2287suspendat.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă la centru de Călin Lazăr (Mediaș), ajutat la cele două tușe de Daniel Ciocănescu și Alex Mihăilă. 

Tehnicianul celor de la FC Olt, Dan Oprescu, nu putut conta în acest joc pe Covalschi, Giurcă, Verdeș, accidentați, sau pe Anghelina care este suspendat.

 Prima ocazie de gol pentru FC Olt Slatina, a fost în minutul 29, când Rogoveanu a centrat de pe stânga către Precup, care a reluat mingia cu capul, însă peste poartă.

Astfel, meciul se încheie la pauză la egalitate 0-0.

În min 48, argeșeanul Miloși obține o lovitură liberă de la 25 de metri, de la centru terenului, fiind executată de Ion, însă deviată în corner.

În min 63 căpitanul slătinenilor este avertizat cu cartonaș galben, iar gazdele beneficiază de o lovitură liberă de la 25 de metri, zonă centrală. Tot în același timp, arbitrul de centru, Călin Lazăr a mai acordat un cartonaș galben lui Bălan, pe motiv că nu a păstrat distanța.

În minutul 71 se face prima schimbare la Câmpulung, în locul lui Miloș, a intrat Jenaru.

Cu numai un minut înainte, oltenii au avut o alta mare ocazie de gol. Ionescu a obținut o lovitură liberă pe stânga, în marginea careului și după un șut către Precup, preluat de Dinu, mingia lovește bara din dreapta portarului.

În minutul 80 se petrece o altă schimbare în echipa argeșeană și în locul lui David, intră Haidău, care primește un carttonaș galben, în minutul 81 pentru o intrare dură asupra lui Precup. În minutul 86 se face prima schimbare în tabăra olteană când iese Rogoveanu și intră Chira.

Partida s-a prelungit cu trei minute, însă rezutatul pe tabela de marcaj a rămas neschimbat: 0-0!

Mai multe amanunte într-o înregistrare video la VGTv www.vgtvolt.cabanova.com.

Redactor Georgiana Raicu, op. Imag. Editare și montaj, ing. Viorel Raicu.

Reclame