Emil Popa
Emil Popa

Situațiile inedite de la Primăria Slatina au continuat și azi în cadrul unei ședințe ordinare a CL, când un consilier local a fost ales viceprimar iar la următorul proiect de lege propus să preia atribuțiunile de primar. Domnul cu pricina este pesedistul  Emil Popa, fost  profesor de sport, numit politic director a Oficiului Județean de Pază Olt.

Emil Popa, s-a procopsit cu acest post după ce  Mihaelei Stana și-a preDSCN6814zentat demisia  din funcția de viceprimar cu atribuțiuni de primar,  ca dealtfel și Primarul Minel Prina, eliberat sub cotrol  judiciar din arestul la domiciliu pentru mai multe infracțiuni.

Emil Popa a fost ales viceprimar cu 15 voturi, dintr-un total de 17 exprimate, după ce consilierii au avut de ales prin vot secret unul dintre cei doi viceprimari, Cristian Bircea şi Emil Popa. Acesta a fost desemnat să exercite atribuţiile de primar cu un total de 13 voturi, în vreme ce Bircea a avut doar trei voturi, iar al 17 -le vot a fost declarat nul.

DSCN6853 Potrivit unor surse, numele lui Emil Popa a avansat încă de ieri de colegii sociali democrați de la Slatina și pentru a se convinge că niciun pesedist sau coleg de alianță va trăda, la ședință au participat ariu Oprescu-preşedintele interimar al PSD Olt,  vicepreşedintele organizaţiei municipale, deputatul Emil Moţ, precum  şi Cristian Ungureanu- Inspectoru șef al ITM Olt, Iulian Smarandache directorul Casei DSCN6831Județene de pensii Olt și preșdintele TSD Slatina, Ionuţ Ivan.

Mai multe amanunte la VGtv Olt http://www.vgtvolt.cabanova.com

Redactor Georgiana Raicu, op. imag. editare și montaj Viorel Raicu

Reclame