Situație fără precedent în Primăria CL SlatinaSlatina, când după arestarea la domiciliu a lui Minel Prina, a fost aleasă interimar, viceprimărița Mihaela Stana. Săptămâna trecută, Minel Prina a fost trecut sub control judiciar, iar în această săptămână ar fi trebuit să revină pe funcția de primar. Între timp Mihaela Stana și-a dat demisia și din funcția de primar și din cea de viceprimar, rămânând doar consilier. Acest gest ar fi, potrivit unei declarații pe un site de socializare,  din cauza presiunilor la care este supusă de către ,,grupuri de interese” din

Mihaela Stana
Mihaela Stana

tabăra PSD. Neoficial se vorbește că d-rei Stana membră  ALDE (Partidului Conservator,  în urma fuziunii cu PL)  i s-a recomandat de către iderii locali să  părăsească tabăra penalilor  înainte de a fi asociată cu ei, încercând astfel să spele imaginea noului partid, format  (fie vorba între noi) din oameni vechi.

Colac peste pupăză, când toți se așteptau mai puțin,  Minel Prina  a demisionat din funcția de primar, însă doar pe un site de socializare, urmând ca, mâine 25 iunie,  în cadrul unei ședințe a CL Slatina acest DSCN8871lucru să se facă oficial,  după care să fie ales atât un vice primar, cât și un primar interimar.

Potrivit unor surse neoficiale, favoriții pentru cele două funcții  ar fi Emil Popa de la PSD dar și Mirela Marinescu de la UNPR, însă până la această oră  nu avem nici o confirmare.

Cert este că indiferent cine va prelua frâiele primăriei Slatina, va fi, pur și simplu, nebun să accepte o postură în care va fi o simplă marionetă care va trebui să acopere, cu orice preț,

găurile făcute de predecesorii lor & company.

Georgiana Raicu

 

Reclame